Menu

Interim Manager

Handen uit de mouwen

Doelgroep en dienstverlening

(Interim) projecten voor pensioenbestuur-bureau’s, consultants, of fiduciair managers.

Missie en visie

De consolidatie van de wereldwijde financiële sector in het algemeen en de Nederlandse pensioensector in het bijzonder heeft zijn uitstraling op alle betrokken uitvoerders.

Gedreven door nieuwe technologie, concurrentie, kostenbewustzijn, uitbesteding van niet kerntaken en nieuwe wet – en regelgeving, zijn reorganisaties bij (fiduciaire) vermogensbeheerders, consultants en verwante uitvoerders meer regel dan uitzondering.

In sommige situaties kan dat lijden tot personeelsverloop en dientengevolge piekbelasting in de organisatie door een (tijdelijk) gebrek aan de juiste professionele bezetting.

Kennis, vaardigheden en ervaring

Ik heb lange ervaring in de institutionele beleggingswereld door sleutelposities bij grote organisaties. Van analist, en portefeuillemanager, tot investment consultant en fiduciair manager.

​Mijn vaardigheden zijn breed ontwikkeld. Van ‘hands-on’ ervaring in beleggingsanalyse en vermogensbeheer, tot consultancy, relatiebeheer en projectmanagement. Mijn werkstijl is coöperatief en team georiënteerd, verantwoordelijk en op resultaat gericht.